Позоришна представа за децу „Како се гради карактер” у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2022, 20:00

Позоришна представа за децу „Како се гради карактер” у Позоришту младих

Позоришна представа за децу „Како се гради карактер”, Дивне Стојанов, биће одржана сутра, 1. децембра у 18 часова на Малој сцени Позоришта младих. Фото: НСЕПК Глумица и редитељка: Исидора Влчек
Дизајнер звука: Филип Готовац
Значај пројекта огледа се у стварању и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << анимирању млађе позоришне публике и формирању и неговању културних навика код најмлађег узраста. Такође, форма театар објеката, подврста луткарства, развија машту и креативност јер демонстрира како деца могу да се играју оживљавањем свакодневних предмета.
Представа говори о развитку личности, важности суочавања са сопственим страховима и дидактички приказује начине превазилажења препрека и тиме осанужује децу и пружа им практичне алате за свакоднене изазове у животу.
Како карактер не би био кула од карата, него чврст као Ајфелова кула, девојчица Ана креће у поход да изгради свој карактер. Представа „Како се гради карактер” награђена је Наградом Павле Јанковић Шоле за најбољу савремену монодраму за децу од стране Змајевих дечјих игара и РТВ-а и Глумачком наградом на 30. фестивалу монодраме за децу, од стране Змајевих дечјих игара.
Пројекат је део националног конкурса за уметнике и уметнице „Уметници. Сад!“, који у оквиру Калеидоскопа културе расписује Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе”.
Од самог почетка, реализацији конкурса „Уметници. Сад!“ подршку пружа IDEA која послује у оквиру компаније Меrcator-S.
Predstava „Proslava“ u Akademiji umetnosti u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Позоришна представа за децу „Како се гради карактер” у Позоришту младих се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.