Министарка Ђедовић: Србија ће наставити да се развија без обзира на борбе којима је изложена

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2024, 08:53

Министарка Ђедовић: Србија ће наставити да се развија без обзира на борбе којима је изложена

Министарка енергетике и рударства Дубравка Ђедовић Хандановић нагласила је да је сигруна да ће Србија наставити да се економски развоја, без обзира на све борбе којима је изложена, а које, како је нагласила, јако храбро води да би, пре свега, заштитлиа међународно право. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Јадранка Илић „Суочавамо се са изузетним изазовима, када је у питању наша репутација, али и одбрана нашег суверенитета и територијалног интегритета. И заиста сам сигурна да ће наша земља наставити да се економски развија, без обзира на све отежавајуће околности, борбе којима смо изложени, а које заправо водимо јако храбро да би пре свега заштитили међународно право”, рекла је Ђедовић Хандановић на гала вечери поводом 15. рођендана Француско-српске привредне коморе којој је присуствовао и шеф Делегације ЕУ у Србији Емануеле Жиофре.
Ово је, како је рекла, прилика да захвалимо свим партнерима на том путу и да кажемо свим нашим економским партнерима да ће Србија наставити још снажнији економски развој.
„Наставићемо још снажнији економски развој у циљу, пре свега, развоја наше привреде, наше економије, бољег стандарда и живота наших грађана, а онда у перспективи и спајању тржишту са земљама ЕУ и свим бенефитима и користима које то доноси”, рекла је Ђедовић Хандановић на скупу на којем јој је председник Драган Стокић уручио признање за допринос у развоју француско-српских економских односа.
Vučić: Neke zemlje su me zapanjile jer neće da glasaju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарка Ђедовић: Србија ће наставити да се развија без обзира на борбе којима је изложена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.