Даница је прва Новосађанка рођена на Дан града; Ђурић: Снажно настављамо да подржавамо бројне програме пронаталне политике (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2024, 13:58

Даница је прва Новосађанка рођена на Дан града; Ђурић: Снажно настављамо да подржавамо бројне програме пронаталне политике (ФОТО)

Град Нови Сад је обезбедио свој деци којој се роде данас, новчани поклон у износу од по 300.000 динара. Прва беба која је дошла на свет у 01.35 часова је Даница. Фото: PrtSc -Прва Новосађанка која нас је обрадовала на 276. рођендан нашег града је Даница Богдановић, рођена сат и 35 минута после >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поноћи. Честитам родитељима, драго ми је што чујем да су беба и њена мајка Милица добро. Град Нови Сад посебно дарује сваку новосадску бебу која се роди 1. фебруара са по 300.000 динара, и у 2024. години настављамо снажно да подржавамо бројне програме пронаталитетне политике.
Данас је за Новосађане и све који бораве у нашем граду: бесплатан паркинг, градски и приградски превоз ЈГСП аутобусима, туристичке туре по граду, упис у Градску библиотеку, концерти у Културним станицама, слободан је улаз на базен и клизалиште у СПЦ “Војводина” као улаз на базен “Слана бара”. Срећан Дан Града Новог Сада- стоји у објави.
Novi Sad: 14 bratskih gradova na tri kontinenta (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Даница је прва Новосађанка рођена на Дан града; Ђурић: Снажно настављамо да подржавамо бројне програме пронаталне политике (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.