Shadow Harvest: Phantom Ops mini-najava

Izvor: GameInfusion.net, 31.Okt.2010, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Shadow Harvest: Phantom Ops mini-najava

Šunjanje, i uopšte stealth segment igara, predstavlja bolnu tačku industrije. Najveći problem uvek je bio nedovoljno razvijen AI. Naravno, neki su otišli dalje, dok drugi zadržavaju klasičan koncept šunjanja. Što se akcionih igara tiče, uvek je zanimljivije kada postoji izbor u pristupu. Na toj ideji bazira se Shadow Harvest: Phantom Ops.



Reč je o akcinoj pucačini, koja podjednak akcenat stavlja i na stealth komponentu. U ovoj igri biće prisutne tri >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << vrste misija: akcione, stealth i "mešane", tj. misije koje igraču prepuštaju pravo izbora. Ovo je moguće zahvaljujući postojanju dva glavna lika: Arona Alvareza i Majre Li. Prvi član "super specijalnog mega tajnog tima" forsira direktan pristup: različiti tipovi oružija i eksploziva su njegovi "alati". Majra, sa druge strane, nastoji da bude smrtonosno precizna i veoma tiha. Kako je igra smeštena u 2025. godinu, ona na raspolaganju ima veliki broj predmeta za diskretne asasinacije i prefinjeno ispunjavanje ciljeva.

Detalji vezani za priču nisu poznati, ali se zna da će protagonisti biti angažovani na različitim misijama širom sveta (Somalija, Dubai, Kuba...). Imajući u vidu da se radi o budućnosti, biće i robota, kao i drugih komada naprednog hardvera. Možda su ljudi iz Black Lion Stuidos malo pretarali, imajući u vidu da je tek 2025, ali šta je, tu je...

http://www.youtube.com/watch?v=E-FQv0ejb-Y

Iako su mape linearne pomenuti razvojni tim obećava strukturu koja omogućava različite pristupe i izbor. Sposobnosti ova dva operativca u zajedničkim misijama se međusobno upotpunjuju. Igra je akcionog karaktera jer stealth segment nije spor i pasivan, već se Mira kreće veoma brzo, kako bi zaobišla prepreke i ubila metu. Shadow Harvest: Phantom Ops izlazi samo za PC, 2. feburara sledeće godine. Studio razmišlja o naknadnom portu za Xbox 360, a izdavač je Viva Media. Nije najavljeno postojanje multiplayer ili kooperativnog moda.

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.