Prvi Grand Theft Auto V trailer

Izvor: Playsomnia.com, 02.Nov.2011, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Grand Theft Auto V trailer

Kao što su i najavili, Rockstar Games su malopre objavili prvi trailer koji je ujedno najavio i sledeći Grand Theft Auto. Igra će biti smeštena u Los Santos, ili možda čak i ceo San Andreas, a nagađa se da će glavni lik biti Tommy Vercetti dvadeset godina nakon Vice Ctiy-a. Estetski deluje mnogo življe od tmurne atmosfere iz GTA IV...i to je otprilike to što se detalja tiče. S obzirom da je tek najavljena, igru ćemo verovatno videti tek negde krajem naredne godine.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Povezane vesti

Pogledajte GTA V Teaser Trailer!

Izvor: GameInfusion.net, 02.Nov.2011

GTA V trailer. Uživajte!. .. .Rockstar je upravo objavio GTA V trailer. Ovaj teaser otkriva da je priča smeštena Los Santos, San Andreas, fiktivni LA iz sveta igre, koji se prvi put pojavio 2004, u Grand Theft Auto: San Andreas.. ..Trejler za GTA V otkriva da je protagonist igre "penzioner...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.