Izvor: Playsomnia.com, 14.Okt.2011, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najprodavanije igre u septembru

Objavljene su i informacije o najsupešnijim igrama tokom prethodnog meseca. S obzirom da je sezona sportskih igara, verovatno možete predpostaviti šta se najviše prodavalo.
Madden NFL 12 Gears of War 3 Dead Island FIFA Soccer 12 NHL 12 Deus Ex: Human Revolution Resistance 3 LEGO Star Wars III: The Clone Wars Call of Duty: Black Ops Warhammer 40,000: Space Marine EA Sports, očekivano, i ove godine može da se pohvali izuzetnim uspehom NFL, NHL i FIFA serijala. Od ove trojke je NFL najuspešniji, što i nije čudno s obzirom da se obrađuju podaci sa teritorije SAD. Gears of War 3 debituje na drugom mestu, a Black Ops i dalje uspeva da bude među prvih 10 iako Modern Warfare 3 izlazi uskoro. Što se prodaje konzola tiče, Microsoft je ponovo prvi sa 438.000 prodatih konzola, a slede Nintendo 3DS sa 260.000 i Wii sa 240.000 primeraka.

Nastavak na Playsomnia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.