Sačekuša za braću

Izvor: Blic, 30.Apr.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sačekuša za braću

NIŠ - Marko Pavlović (21) iz Niša ubijen je 26. aprila oko 17 časova u Mokranjčevoj ulici u klasičnoj sačekuši u kojoj su hicima u glavu ranjeni i Miroslav P. i Mihajlo Ž. iz Niša, saznaje „ Blic" iz izvora bliskih istrazi.



Pavlović je na dogovoreno mesto došao da bi rešio sukob koji je nastao sa jednim od gostiju kafića u kojem je radio kao obezbeđenje, ali se ispostavilo da mu je nameštena zaseda u kojoj je i ubijen. Juče je zvanično potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se traga za više od deset aktera ovog vatrenog obračuna, od kojih nisu svi imali oružje, ali su bili na mestu pucnjave. Oni su u dva automobila pobegli sa mesta obračuna. Načelnik Kriminalističke policije Dragan Bradić rekao je da su skoro svi akteri obračuna identifikovani i da će za njima biti raspisana poternica ukoliko u narednih nekoliko dana ne budu pronađeni. On je demantovao da je jedan od ranjenih mladića, Mihajlo Ž., slučajni prolaznik.

- Među povređenima nema slučajnih prolaznika - istakao je Bradić.

Povređeni Miroslav i Mihajlo oporavljaju se na niškoj Neurohirurškoj klinici i van su životne opasnosti. Ubijeni mladić Marko Pavlović sahranjen je juče na niškom Novom groblju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.