ŠARIĆ OD GRKA SAKRIO DROGU

Izvor: Kurir, 04.Jan.2012, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠARIĆ OD GRKA SAKRIO DROGU

PODGORICA - Šarić pod lupom grčke policije! Odeljenje za narkotike i vatreno oružje grčke policije došlo je do izveštaja o aktivnostima kartela odbeglog narko-bosa Darka Šarića (41) nakon zaplene pošiljke kokaina u januaru 2009. godine!

PODGORICA - Šarić pod lupom grčke policije!

Odeljenje za narkotike i vatreno oružje grčke policije došlo je do izveštaja o aktivnostima kartela odbeglog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << narko-bosa Darka Šarića (41) nakon zaplene pošiljke kokaina u januaru 2009. godine!


Prema tom izveštaju, Šarić je nameravao da novom pošiljkom droge nadoknadi gubitak od 200 kilograma kokaina zaplenjenog u Pizi!

- Šarićevi saradnici su planirali da brodom „Zlatni lav“, koji je plovio u Argentinu s legalnim tovarom cementa, uvezu novu pošiljku kokaina. U maju 2009. godine „Zlatni lav“, natovaren sojom, doplovio je do Grčke. Policija je imala dojavu da je kokain na brodu, ali droga nije nađena iako je brod detaljno pretresen. Zbog toga su nadležni poslali tim grčkih policajaca i u Veneciju, sledeću stanicu, ali nelegalna pošiljka ni tada nije nađena - prenose crnogorski mediji.

Grčka policija do izveštaja je došla u istrazi koja se vodi protiv četvoro crnogorskih državljana uhapšenih u novembru zbog sumnje da su prali novac za Darka Šarića. Posle samo nekoliko dana četvoro Crnogoraca pušteno je da se brane sa slobode.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.