Pucnjava u Obrenovcu, teško ranjen muškarac

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2014, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Obrenovcu, teško ranjen muškarac

I. M. (23) teško je povređen u pucnjavi u obrenovačkom kafiću “Kasper”. Prema prvim informacijama on je ranjen posle svađe. Napadač koji je pucao na njega je pobegao, ali je identifikovan i policija za njim intezivno traga.Ranjeni mladić prebačen je kolima Hitne pomoći u beogradski Urgentni centar. U teškom je stanju, ima rane u predelu grudi, stomaka i na ruci.Inače, napadač i ranjeni navaodno su poznati policiji kao sitni narko dileri. Protiv njih su podnošene krivične prijave i zbog raznih krivičnih dela.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pucnjava u Obrenovcu: Ranjen muškarac, lekari se bore za njegov život

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2014

Igor. M. (23) teško je povređen u pucnjavi koja se dogodila u 13.30 ispred obrenovačkog kafića “Kasper”. Prema prvim informacijama on je ranjen posle svađe. Napadač koji je pucao na njega je pobegao, ali je identifikovan i policija za njim intezivno traga.Ranjeni mladić prebačen je, u svesnom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.