Izvor: RTS, 01.Dec.2020, 00:55

Pucnjava u Beogradu, uhapšen osumnjičeni

Policija u Beogradu uhapsila je osumnjičenog da je na Karaburmi pucao u pravcu parkiranog "mercedesa" i da je potom u Mirijevu ispalio više projektila u vazduh. Kod osumnjičenog je pronađen pištolj.
Uhapšen je J. N. zbog sumnje da je oko 19.30 na teritoriji opštine Palilula, u ulici Bore Vukumirovića, iz automobila marke "reno laguna" ispalio više projektila u pravcu parkiranog "mercedesa".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Potom, oko 21 čas, sumnja se da je J. N. u Ulici Matice srpske u Mirijevu ponovo ispalio više projektila u vazduh.
Kod osumnjičenog je pronađen pištolj, saopštio je MUP.
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen pucač sa Palilule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020

Intеrvеntna jedinica beogradske policije je uhapsil J.N. za koga sе sumnja da jе sinoć oko 19,30 časova, na tеrotoriji opštinе Palilula, u ulici Borе Vukumirovića, iz automobila markе "rеno laguna" ispalio višе projеktila u pravcu parkiranog vozila markе "mеrcеdеs", a zatim, oko 21...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MUNICIJA NA SEDIŠTU Evo kako je izgledalo SPEKTAKULARNO HAPŠENJE pucača sa Karaburme i Mirijeva (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Dec.2020

Muškarac J. N. uhapšen je zbog sumnje da je sinoć oko 19.30 sati, na Karaburmi, u ulici Bore Vukumirovića, iz automobila marke "reno laguna" ispalio više projektila u pravcu parkiranog vozila marke "mercedes".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.