Izvor: B92, 09.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnajva u Beogradu

Beograd -- Dvojca nepoznatih muškaraca pobegla su policijskoj poteri nakon što su pucnjevima iz pištolja razmenili vatru sa policajcima.

Dvojica za sada nepoznatih muškaraca starosti oko 30 godina kretala su se Bulevarom Kralja Aleksandra u Beogradu, u smeru ka centru grada. Nakon što su primetili da ih policija prati, počeli su da beže, ali su zbog velike brzine izgubili kontrolu nad automobilom i udarili u stub ispred bašte kafića "Bonđorno".

Prema saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << B92 u blizini se zatekao policajac u civilu, koji je, nakon što je video begunce, u znak upozorenja pucao u vazduh. Mladići su uzvratili vatru, ali niko od policajaca nije povređen.

Policija još uvek ne zna zašto su dvojca mladića bežala od njih. Oni su nakon ove nesreće pobegli u pravcu Batutove ulice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.