Pucanjava na Obilićevom vencu u vezi kriminala

Izvor: S media, 02.Sep.2009, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucanjava na Obilićevom vencu u vezi kriminala

Direktor policije Milorad Veljović izjavio da je ranjavanje dve osobe u garaži na Obilićevom vencu u Beogradu, "povezano sa kriminalnim krugovima".

Veljović je rekao da je ta pucnjava povezana ili sa medjunarodnom kriminalnom grupom Darka Eleza, čija 24 člana su uhapšena u Srbiji i BiH, ili s kriminalcima sa područja Crne Gore.

On je rekao da policija "ima odredjana operativna sažnanja" da ta pucanjava predstavlja "poslednje tržaje" Elezove kriminalne grupe, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali i da se ne isključuje mogućnost da je vezana za neku od kriminalnih grupa iz Crne Gore.

Upitan o saradnji srpske i crnogorske policije, Veljović je na konferenciji za novinare povodom hapšenja medjunarodne kriminalne grupe koju je predvodio Elez, ocenio da dobra saradnja dve policije "može i mora biti uspostavljena na višem nivou".

Direktor policije je precizirao da se to pre svega odnosi na razmenu informacija o namerama crnogorskih kriminalnih grupa, dodajući da srpska policija sigurno kontrolše prostor i Srbije i Beograda i da će sprečiti sve kriminalne aktivnosti.

Dve osobe, od kojih jedna devojka, povredjene su sinoć u pucnjavi u javnoj garaži na Obilićevom vencu, a policija intenzivno traga za napadačima i radi na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za tu pucnjavu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.