Izvor: Blic, 27.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen slikar

Pretučen slikar

ZAJEČAR - Srećko Zdravković (48), slikar iz Paraćina, pretučen je preksinoć na putu Boljevac-Zaječar dok je žurio na otvaranje izložbe likovne kolonije 'Gamzigrad 2004'. Do incidenta je došlo kada je automobil u kome je bio Zdravković zbog snega skliznuo sa puta. Dok se izvlačio iz jarka, presekao je put 'pežou 205' beogradske registracije u kome su bila petorica mladića. Oni su zaustavili vozilo, nasrnuli na Zdravkovića, nekoliko puta ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udarili pesnicom i oštetili mu automobil. Slučaj je prijavljen policiji.

Obijali prodavnice

SREMSKA MITROVICA - Darko Medić (22), Zoran Filipović (22), Slobodan Kolar (24) i Đorđe Živanović (24), svi iz Sremske Mitrovice, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili više krađa u Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu i Beogradu. Oni se sumnjiče da su u poslednja dva meseca podesnim alatom obijali prodavnice iz kojih su odnosili tehničku i prehrambenu robu koju su potom preprodavali. Istražni sudija je svima odredio jednomesečni pritvor. Uhapšen 101 ilegalac

ZAJEČAR - Zaječarska policija prošle godine je uhvatila 101 ilegalca, mahom Avganistanaca i Iračana, koji su nakon izdržavanja kazne vraćeni u Bugarsku, odakle su ilegalno ušli u SCG. Među njima bilo je više maloletnika. Prošle godine zabeležena je i rekordna zaplena 15 kilograma marihuane, 60 grama heroina i 582 komada lekova koji su na spisku opojnih droga. U isto vreme pronađena je i oduzeta automatska puška, 26 drugih dugih cevi, 24 pištolja i revolvera, četiri ručne bombe, 1.471 metak raznog kalibra i 1.856 grama eksploziva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.