PIJANI VOZAČ POKOSIO ŽENU!

Izvor: Kurir, 17.Jan.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJANI VOZAČ POKOSIO ŽENU!

ADA - Pio, pa izazvao udes! Biciklistkinja Erika Urkom (39) iz Mola kod Ade poginula je kada je na nju automobilom naleteo Šandor F. (28) iz Ade, koji je bio pod dejstvom alkohola. Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ulici Ivana Milutinovića juče oko pola dva ujutro. Šandor je, vozeći brzo, izgubio kontrolu nad kolima i naleteo na bicikliste koji su išli

ADA - Pio, pa izazvao udes!

Biciklistkinja Erika Urkom (39) iz Mola kod Ade poginula >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je kada je na nju automobilom naleteo Šandor F. (28) iz Ade, koji je bio pod dejstvom alkohola. Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ulici Ivana Milutinovića juče oko pola dva ujutro.

Šandor je, vozeći brzo, izgubio kontrolu nad kolima i naleteo na bicikliste koji su išli u istom pravcu, a onda sleteo s puta.

- Bilo je strašno. Oni su polako vozili bicikle ivicom puta kad je taj auto naišao velikom brzinom. U sekundi ih je pokosio, a onda sleteo. Jedna devojka je krvava ležala pored puta, dok je druga zapomagala - ispričao je jedan očevidac udesa.

Policija je odmah posle nesreće uhapsila Šandora i zadržala ga u dvodnevnom policijskom pritvoru, nakon kojeg će biti priveden istražnom sudiji zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(S. U.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pijani vozač ubio ženu, dvoje povređeno

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Jan.2011

Noćas, sat i po posle ponoći, dogodila se saobraćajna nesreća u Molu u kojoj je život izgubila U.A. (39) iz Mola, a dve osobe su povredjene, saopštila je Policijska uprava u Kikindi. Do nesreće je došlo kada je vozač putničkog motornog vozila Šandor

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.