Opljačkana pošta u Bačkom Gradištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana pošta u Bačkom Gradištu

U Bačkom Gradištu razbojnik je opljačkao poštu. Prema rečima očevidaca, radi se o mlađem muškarcu.

U prepodnevnim satima naoružani razbojnik je pretnjama prisilio obe službenice pošte u Bačkom Gradištu da mu predaju novac. Prema rečima dečaka koji je video razbojnika nakon izlaska iz pošte, pljačkaš je mladić visine oko 170 centimetara, obučen u plavi duks sa kapuljačom, a preko ramena je nosio crni džak.

"Odjednom je pobegao iz pošte, a jedan čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je vikao policija, policija. Išao je pored moje kuće i stao da veže džak. Onda je jedan čovek stao sa konjem i povijao ga. Išao je pravo i skrenuo je desno i više ga nisu našli. Onda je došla i policija", vidno uzbuđen nesvakidašnjim doživljajem ispričao nam je mali očevidac.

Pljačka, slična onoj iz februara 2012. godine u istoj ovoj pošti, podigla je na noge inspektore Policijske stanice Bečej, na čelu sa načelnikom Slobodanom Jovovićem, koji su nedugo nakon uviđaja uhvatili razbojnika sa celokupnim plenom.

Nezvanično saznajemo da je opljačkano preko milion dinara i da je razbojnik imao i pomagače o čemu, kao i ostalim detaljima, očekujemo potvrdu iz novosadske Policijske uprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.