Majka i sin osumnjičeni za ubistvo

Izvor: S media, 28.Maj.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka i sin osumnjičeni za ubistvo

Zbog sumnje da su u avgustu 2007. godine ubili Romana Todorovića (59) iz Markovićeva uhapšeni su njegova supruga Nada T. (48) i sin Dušan T. (18), oboje iz Beograda, saopštila je pančevačka policija.

Osumnjičeni se terete da su ubistvo ižvršili u Markovićevu, opstina Plandište, u porodičnoj kući u kojoj su tada živeli i da su leš bacili u septičku jamu koja se nalazila u dvorištu, navodi se u saopštenju.

Rodbini i prijateljima pričali su da je Roman >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otišao u inostranstvo i da im se ne javlja, navodi policija dodajući da su Nada i Dušan sredinom 2008. prodali kuću i odselili se u Beograd.

Novi vlasnik kuće je prilikom pražnjena septičke jame pronašao leš i o tome obavestio policiju, navodi policija dodajući da će protiv osumnjičenih biti podnete krivične prijave Višem sudu u Pančevu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka i sin osumnjičeni za ubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2010

PANČEVO -..Zbog sumnje da su u avgustu 2007. godine ubili Romana T. (59) iz Markovićeva uhapšeni su njegova supruga Nada T. (48) i sin Dušan T. (18), oboje iz Beograda, saopštila je danas pančevačka policija...Osumnjičeni se terete da su ubistvo izvršili u Markovićevu, opština Plandište,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Žrtvu bacili u septičku jamu

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Maj.2010, 03:19

Pančevo, Vršac Pančevačka policija uhapsila je Dušana T. (18) i njegovu majku Nadu T. (48) iz Beograda, osumnjičene da su u avgustu 2007. godine ubili Romana T. (56) i njegovo telo bacili u septičku jamu u dvorištu porodične kuće u Markovićevu kod Plandišta. ...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.