Esencijom  ispolivao Ćerku

Izvor: Kurir, 09.Dec.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Esencijom ispolivao Ćerku

BEOGRAD - Četvorogodišnja A. I. izvukla je juče ujutro deblji kraj u svađi svojih roditelja Mladena Ilića i Biljane Perendić-Ilić. Porodična svađa kuliminirala je prilikom izlaska iz gradskog autobusa u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, kada je Mladen, vidno iznerviran, pokušao da izlije flašu esencije na Biljanu, ali je greškom stradala njihova četvorogodišnja ćerka. Uplašena majka s povređenom A. I. pešice je otrčala do Instituta za majku i dete, gde je devojčica pregledana i u teškom stanju prebačena u Dečju kliniku u Tiršovoj.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica zadobila opekotine

Izvor: RTS, 08.Dec.2008, 23:37

Kako RTS nezvanično saznaje, otac četvorogodišnje devojčice A.I. pokušao je da polije suprugu kiselinom i tom prilikom povredio dete. Opšte stanje devojčice smeštene u bolnici u Tiršovoj dobro...Bračna razmirica umalo se nije završila s teškim posledicama po četvorogodišnju devojčicu A....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.