ČUME PREGAZIO PEŠAKA

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUME PREGAZIO PEŠAKA

BEOGRAD - Ljubiša Buha Čume, svedok saradnik u procesu za ubistvo premijera Đinđića, pregazio je u sredu veče oko 18.40 sati pešaka, koji je pretrčavao autoput Beograd-Šid, u blizini tržnog centra "Rodić", potvrđeno je u MUP-u Srbije. Stradao je muškarac star 53 godine, a na licu mesta su pripadnici MUP-a i istražni organi

BEOGRAD - Ljubiša Buha Čume, svedok saradnik u procesu za ubistvo premijera Đinđića, pregazio je večeras oko 18.30 sati pešaka R. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << R., koji je pretrčavao autoput Beograd - Šid, u blizini tržnog centra "Rodić", potvrđeno je u MUP-u Srbije.

Stradali muškarac star je 53 godine, a na licu mesta su pripadnici MUP-a i istražni organi.

"Krećući se levom trakom autoputa u pravcu Šida, vozilo "audi" je u blizini nadvožnjaka kod "Ikarbusa", naletelo na pešaka koji je pretrčavao na neosvetljenom delu puta", saopštio je MUP Srbije.

 Čume je poslednji put bio u žiži javnosti u junu, kada je pripadnik obezbeđenja biznismena Predraga Rankovića Peconija na Novom Beogradu pucao na automobil u kome se on nalazio.

Do pucnjave je tada došlo nakon sudara između Čumetovog "mercedesa CL 500"  i jednog od tri vozila u kojima su bili Peconi i petorica pripadnika njegovog ličnog obezbeđenja.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.