BAJMOČANI: I DALJE SE PLAŠIMO!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJMOČANI: I DALJE SE PLAŠIMO!

BAJMOK - Noć donosi strah! Mađarska policija uhapsila je Rolanda G. (24) i maloletnu S. U. (16), osumnjičene da su 17. oktobra ubili Stanu Ivanković, ali strah i nespokoj i dalje vladaju Bajmokom!

BAJMOK - Noć donosi strah!

Mađarska policija uhapsila je Rolanda G. (24) i maloletnu S. U. (16), osumnjičene da su 17. oktobra ubili Stanu Ivanković, ali strah i nespokoj i dalje vladaju Bajmokom!

- Svi smo uplašeni, nije nam svejedno! S prvim mrakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zaključavamo kapije i mogu slobodno da kažem da Bajmok sada nije ni senka onog mesta od pre nekoliko godina! Naša komšinica Stana nije zaslužila da ovako završi. Strašno - pričali su uglas Marijan i Rozalija Anišić.

Bajmočani opisuju Rolanda kao niskog mladića krhke građe.

- Nikad nije odavao utisak nasilnika spremnog da nekoga ubije. Koliko znamo, on, njegov mlađi brat i majka Julijana su socijalni slučajevi. Ona je 30 godina radila u subotičkom „Severu“, ali penziju nije zaradila. Roland bi koju paru zaradio nadničeći po tuđim baštama - ispričale su komšije.

Za razliku od meštana, Rolandova majka Julijana G. ne veruje da je njen sin ubica!

- Svi su Rolanda već proglasili ubicom, a da još ništa nije dokazano! Najlakše je uprti prstom na sirotinju. Nije tačno da je Roland imao problema s drogom, a dok se istraga ne završi, ne želimo ništa da govorimo - bilo je sve što je Julijana rekla kroz odškrinuta vrata kapije.

(S. U.)

Krili se u Mađarskoj

Roland G. se tereti da je 17. oktobra Stani Ivanković u njenoj kući zadao više udaraca, a potom je ugušio. Nakon što je iz kuće uzeo novac i telo zakopao u podrumu, pobegao je s mesta užasnog zločina. Stanu Ivanković, umotanu u najlonsku kesu, policija je našla 2. novembra. Roland G. i S. U. su sredinom prošlog meseca nestali bez traga i glasa i do hapšenja su se krili na jugu Mađarske.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.