Izvor: RTS, 12.Dec.2023, 22:13

Воз налетео на човека испод Панчевачког моста

На отвореној прузи, на другом колосеку у железничкој станици Панчевачки мост, једна особа је погинула када је на њу налетео путнички воз, саопштила је Инфраструктура железнице Србије.
Страдала особа налазила се у зони отворене пруге, на месту >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << где је забрањено кретање или прелажење преко колосека, наводи Инфраструктура железнице Србије. 
Због несреће, припадници МУП-а затворили су за саобраћај возова најпре леви и десни колосек пруге Панчевачки Мост - Београд Центар, да би у 19.38 сати за саобраћај возова био отворен тзв. леви банатски колосек између Панчевачког моста и Београд Центра. 
Такође, до сада су отказана три БГ Воза, док је седам возова чекало на успостављање саобраћаја - три из правца Вуковог споменика и четири из правца Крњаче.
Истрага је у току.
Инфраструктура железнице Србије изражава саучешће породици настрадале особе и жаљење због несреће која се догодила. 
''И овом приликом Инфраструктура железнице Србије поново упозорава и апелује да се у близини пруге поштују прописи и сигнализација, да се не прелази пруга и не креће у близини и по колосецима на местима где је то забрањено, како би се избегле овакве несреће и сачували људски животи'', додаје се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.