Izvor: RTS, 08.Avg.2023, 16:37

Почело суђење хирургу оптуженом за насиље над супругом

У Трећем основном суду у Београду почело је суђење хирургу Војномедицинске академије Н. О. који се терети да је претукао своју супругу, потврђено је Танјугу у том суду.
Како Танјуг сазнаје, Н. О. је изнео кратко одбрану наводећи да се критичном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << приликом налазио у тешком психичком стању.
Следеће суђење заказано је за 24. август, када би требало да буде саслушање оштећене.
Н. О. је данас доведен из притвора у којем је од хапшења 1. фебруара.
Хирург се оптужницом терети за кривична дела насиље у породици, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, саопштило је Тужилаштво.
Тужилаштво је предложило суду да се окривљеном због извршења наведених кривичних дела изрекне казна сходно закону.
Како је раније саопштено, лекар је осумњичен да је од почетка јануара до почетка фебруара своју супругу ударао рукама и ногама по глави и целом телу, као и предметима у намери да је тешко повреди. Такође, сумња се да је давио каблом, чупао за косу, упућивао јој претње, вређао и понижавао је.
Н. О. је, како се сумња, својој супрузи нанео вишеструке повреде главе, бутина, врата, трупа и руку, услед чега су јој поломљена два ребра, као и лева лактична кост. Те повреде се квалификују као тешка телесна повреда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.