Izvor: RTS, 02.Maj.2023, 07:24

Туча у Београду, четворо повређених

Четири особе су повређене у тучи која се догодилила у 1.25 у Улици Партизанске авијације у Београду. Интервенисале су две екипе Хитне помоћи и повређене превезли у Ургентни центар, рекла је за РТС докторка Милена Поповић.
У Београду је ноћ протекла >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << уз велики број интервенција екипа Хитне помоћи, рекла је доктрка Милена Поповић из Хитне помоћи. 

Према њеним речима догодиле су су се две саобраћајне несреће у којима су две особе теже повређене.
На путу ка Сремчици, женска особа старости 27 година пала је са мотора и са тешким повредама превезена у Ургентни центар.
У несрећи на Зрењаниском путу која се догодила у 23.28, код скретања за Котеж,  једна особа задобила је тешке телесне повреде, а три су лакше повређене.
Реч је о мушкарац старости 43 године, који је колима Хитне помоћи превезен у Ургентни центар.
Такође, ноћас је био повећан и број интервенција због особа у алкохолисаном стању.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.