Izvor: RTS, 04.Apr.2023, 10:39

Снег обара стабла у Београду, гране падају на паркиране аутомобиле

Снег који од синоћ пада био је претежак терет за младе гране дрвећа у Београду које су се обориле на тротоар, али и на паркирана возила. У инциденту на Миљаковцу, дрво је пало на две девојчице.
У деловима Београда од синоћ је пало и више од 20 центиметара >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << снега, а у нижим деловима десетак.

То је и превише снега за поједина стабла и гране које су се под тежином белог покривача срушиле на паркирана возила на Дорћолу, Карабурми, у Улици Илије Гарашанина.


Дошло је и до инцидента на Миљаковцу када се стабло срушило на тротоар, али и ударило у две девојчице које су туда пролазиле. Једна од њих се пожалила на бол у леђима, а обе су превезене у Тиршову.

Треба бити опрезан приликом кретања на улици у близини косих кровова и испод дрвећа, а, такође, ако постоји избор, не паркирати испод дрвећа, како не би дошло до штете на аутомобилима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.