Xbox 360 Live TV

Izvor: ITsvet.com, 09.Okt.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox 360 Live TV

Microsoft-ova Xbox 360 Live TV opcija biće uskoro predstavljena. Kao što je i bilo očekivano, provajderi među kojima su Comcast i Verizon će omogućiti korisnicima da usmeravaju video direktno na Xbox, bilo preko kabla ili putem interneta. Gledaoci će takođe morati da izvrše autentifikaciju kao što to rade za HBO Go ili neki drugi kablovski servis. Ovaj korak samo je proširenje iste strategije koju Microsoft koristi za veliki broj provajdera TV usluga, kao što je Telus, koji već imaju opciju korišćenja Xbox 360 kao deo TV podešavanja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

TV sadržaji na Xbox

Izvor: ITsvet.com, 10.Okt.2011, 12:40

Možda bi najbolje bilo Xbox uređaj prestati nazivati igračkom konzolom budući da je on daleko izvan toga. Microsoft je pre nekoliko dana najavio sporazume o licenci sa 40 provajdera TV programa među kojima su Comcast, HBO, Verizon pa čak i Vevo, video-muzički servis. Microsoft naglašava da su...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.