Windows 7 Codecs 3.5.8

Izvor: ITsvet.com, 27.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 7 Codecs 3.5.8

Windows 7 Codecs predstavlja grupu svih kodeka koji su vam neophodni za reprodukciju AVI, DVD i drugih formata u okviru Windows 7. Windows 7 Codecs ne sadrži medija plejer a nakon instaliranja moguća je reprodukcija različitih formata, dok se ograničenja svode samo na mogućnosti samog plejera koji se koristi. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku Windows 7 Codecs 3.5.8 i sa sobom donosi unapređenje za LAV filtere, unapređenje Gabest filtera kao i unapređenje FFDshow 4399, između ostalog. Obezbeđene su i druge minorne modifikacije.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

KMPlayer 3.2.0.18

Izvor: ITsvet.com, 28.Mar.2012, 16:25

KMPlayer je medija plejer za višestruku upotrebu koji pruža podršku za veliki broj formata među kojima su VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia i QuickTime, između ostalih. Ovaj alat nudi mogućnost upravljanja velikim brojem titlova i omogućava snimanje zvuka, videa...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.