Windows 10 - Upgrade Your World

Izvor: ITsvet.com, 14.Jul.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 10 - Upgrade Your World

Microsoft je danas objavio planove za predstavljanje Windows 10 koje će biti upriličeno organizovanjem događaja za fanove širom sveta 29. jula, kao i pokretanjem #UpgradeYourWorld inicijative koja će trajati godinu dana i za cilj imati da slavi rad pojedinaca i organizacija koji menjaju svet na bolje. Inovativan na više nivoa, Windows 10 je prvi put u istoriji Windows-a dostupan kao besplatna nadogradnja, pružajući poznata iskustva na sigurniji način i uvek ažurirana. Nove karakteristike i aplikacije kao što su Cortana, Microsoft Edge i Xbox integracija, čine Windows 10 najboljim i najpersonalizovanijim Windows iskustvom ikada.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Microsoft se sprema za Windows 10

Izvor: ITsvet.com, 14.Jul.2015

Početak dostupnosti Windows 10 je pred nama obzirom da će OS da se pojavi 29. jula ove godine. Microsoft planira da potroši mnogo novca u reklamu ovog proizvoda na tržištu. Kompanija organizuje 13 zabava širom sveta za Windows Insidere koji su testirali Windows 10 tokom procesa njegovog razvoja....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.