Win7 premašio Vista OS

Izvor: ITsvet.com, 06.Maj.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Win7 premašio Vista OS

Firma koja se bavi istraživanjem tržišta na polju tehnologije, Janco Partners, u toku jučerašnjeg dana je objavila studiju u okviru koje su dati profili za međunarodno tržište pretraživača i operativnih sistema. Ovo istraživanje je pokazalo da je za manje od sedam meseci od kako je Windows 7 postao dostupan, već zabeležio 14.87% udela na međunarodnom tržištu operativnih sistema. U istraživanju se može naći informacija da je sada mnogo više korisnika Windwos 7 operativnog sistema nego onih koji koriste Vista-u. Ono što je još zaključeno u okviru istraživanja jeste da je poslednji operativni sistem prihvaćen na tržištu brže nego XP.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Windows 7 prestigao Vista OS

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Maj.2010

REDMOND, WASHINGTON - Istraživanje je pokazalo da je za manje od sedam meseci od kako je Windows 7 postao dostupan, već zabeležio 14.87% udela na međunarodnom tržištu operativnih sistema.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.