Upotreba korišćenih igara

Izvor: ITsvet.com, 28.Maj.2013, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upotreba korišćenih igara

Pre nekoliko dana Microsoft je predstavio svoju Xbox One, ali ono što tom prilikom nije obelodanjeno jeste da li će korišćene igre moći da se igraju preko ove konzole. Direktnog odgovora, za sada, nema. Microsoft navodi da se disk koristi za instaliranje igre na hard drajv Xbox One konzole i da nakon toga upotreba diska više nije neophodna jer igrač poseduje datu igru koja se nalazi na njegovom korisničkom nalogu. To zaista odlično zvuči ali i govori u prilog tome da je Microsoft obezbedio neku vrstu digitalnog potpisa koji određenu igru vezuje za određeni korisnički nalog, što znači da je nemoguće instalirati je i koristiti preko drugog korisničkog naloga.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Prodaja korišćenih igara

Izvor: ITsvet.com, 28.Maj.2013

Microsoft-ova politika koja se tiče korišćenih Xbox One igara bila je u velikoj meri zbunjujuća, ali najnovije informacije koje su objavljene od strane ove kompanije možda će razjasniti čitavu situaciju. Microsoft i kompanije koje se bave izdavanjem igara dobiće deo prihoda od svake prodate korišćene...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.