Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U by Moen tuš

Sledeća generacija WiFi/cloud digitalnih tuševa nudi mobilnu konekciju i neograničenu personalizaciju, pružajući korisnicima neograničene načine da stvore idealno iskustvo tuširanja pritiskom na taster.
U by Moen tuš obuhvata digitalni ventil koji nudi preciznu kontrolu temperature vode i omogućava korisniku da poveže do četiri tuša (mlaznice za glavu, telo, ručni tuš, itd). WiFi digitalni kontroler tuša poseduje LCD ekran sa dijagonalom od pet inča koji pruža povratne informacije o statusu tuša putem poruka i obaveštenja prikazanih na ekranu.
Radi bezbednosti korisnika, ventil na tušu dozvoljava temperaturu vode između 60 i 120 stepeni. Prilikom promene temperature boja ekrana će se menjati od svetlo plave, tamno plavo, ljubičaste, narandžaste i crvene, ukazujući na temperaturu vode. Kada je tuš spreman, ekran će poprimiti belu boju i obavestiće korisnika porukom na ekranu i zvučnim signalom.
U by Moen aplikacija za pametni telefon omogućava stvaranje 12 personalizovanih modela, uključujući naziv, pozdrav, temperaturu, tajmer tuširanja i notifikacije. Ne samo da korisnici mogu napraviti sopstveno iskustvo tuširanja uz pomoć ove aplikacije, već takođe mogu u potpunosti kontrolisati tuš putem njihovih pametnih telefona. Mogu upaliti tuš, promeniti temperaturu i upaliti određene mlaznice, sve pritiskom na taster.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.