Transcend JetFlash 200 USB Flash Drive

Izvor: ITsvet.com, 30.Maj.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transcend JetFlash 200 USB Flash Drive

Transcend je lansirao novi JetFlash 200 USB u sklopu svoje JetFlash Security linije. JetFlash 200 inkorporira sigurnost podataka na nivou standarda ove kompanije kroz neprobojnu 256-bitnu AES hardversku enkripciju. Kao i ostale flash memorije iz Security serije, JetFlash 220 sadrži i čitač otiska prsta, a JetFlash 620 nudi JetFlash SecureDrive softversku zaštitu sa šifrom za maksimalnu sigurnost. Security serija je dizajnirana da elminiše pretnje neovlašćenih upada. Hardverski bazirana enkripcija JetFlash-a 200 koristi vodeći 256-bitni AES algoritam koji zadovoljava Federalne standarde obrade informacija, pružajući potpunu USB zaštitu, fleksibilnost i kontrolu rada.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sony VAIO SA serija

Izvor: ITsvet.com, 31.Maj.2011, 11:50

Kompanija Sony je zvanično obelodanila postojanje VAIO SA serije 13.3“ ultraportabl računara koja bi trebala da bude konkurentna sa Lenovo ThinkPAd X1 modelima. Uprkos tome što posedue gotovo potpuno isto kućište od magnezijuma kao VAIO SB serija koj smo videli na CES događaju, SA serija je donekle...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.