The Bat! Home Edition 6.4.4

Izvor: ITsvet.com, 11.Jun.2014, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Bat! Home Edition 6.4.4

The Bat! mail klijent nudi veliki broj prednosti i korisnih karakteristika koje u velikoj meri olakšavaju rad sa e-poštom. Sve dostupne karakteristike savršeno se uklapaju u Windows operativni sistem, a treba pomenuti i daje The Bat! prvi i jedini email klijent koji je sertifikovan za Windows Vista od strane kompanije Microsoft. „Certified for Vista“ logo oznaka garantuje najviši novi kompatibilnosti između Vista i The Bat! mehanizma. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku The Bat! Home Edition 6.4.4 i sa sobom donosi minorna unapređenja u odnosu na prethodnu verziju.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BitTorrent 7.9.2 Build 31638

Izvor: ITsvet.com, 11.Jun.2014

BitTorrent je torrent klijent za razmenu podataka putem BitTorrent protokola, a softver omogućuje korisnicima da razmenjuju, pretražuju, preuzimanju i upload-uju aplikacije, muzičke i video sadržaje, kao i razne druge fajlove. BitTorrent podržava i preuzimanje višestrukih fajlova istovremeno i...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.