Technics SB-G90

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Technics SB-G90

Koristeći linerano fazni koncept izvora zvuka, ovaj sistem stvara veliko zvučno polje sa odličnom jasnoćom i preciznosti i visokim nivoom realizma, od niskih do veoma visokih frekvencija. Opremljen sa modernom Balanced Driver Mounting arhitekturom, zvučnik je montiran unutar kabineta u centru gravitacije zvučnika, što smanjuje vibracije samog zvučnika. Takođe, zato što sam zvučnik nije montiran na naličje kućišta, prenošenje neželjenih vibracija sa zvučnika na pregradu se može poništiti.
Na ovaj način je moguće smanjiti distorziju zvučnih talasa koje dijafragma zvučnika generiše kao i neželjene vibracije. Kao rezultat, zvučnik može reprodukovati zvučno polje odličnog kvaliteta sa realnim i jasnim zvukom, omogućavajući vizuelizaciju sitnih detalja svakog pojedinačnog zvuka.

Jačina kabineta je zagarantovana koristeći poprečnu konstrukciju sa pregradama, na koje su zvučnici montirani, i horizontalne potporne panele. Odvojena pregrada se koristi za svaki zvučnik, što smanjuje efekat uzajamnih vibracija između zvučnika.
Kao bi u potpunosti reprodukovali širok spektar frekvencija kod muzičkih izvora visoke rezolucije, SB-G90 koristi 25-mm precizni visokotonac i dva 16-cm niskotonca sa malom distorzijom, postižući reprodukciju širokog opsega frekvencija od 27 Hz do 100 kHz.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.