Stiže 3D aplikacija za Kamasutru

Izvor: B92, 15.Apr.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže 3D aplikacija za Kamasutru

Nova aplikacija koju osmišljavaju softverske kompanije i izdavači trebalo bi da omogući korisnicima da proučavaju najčuveniju knjigu o umeću ljubavi i erotske poze u trodimenzionalnoj tehnici.

Najnovija tehnologija trebalo bi uskoro da omogući transformaciju klasičnih ilustracija Kamasutre u holograme koji će se pojavljivati na tabletima ili pametnim telefonima.

Svaka ilustracija će moći da se vidi iz svih uglova, što znači da će korisnici moći da se upoznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa svim detaljima koji su vezani za određenu pozu.

Aplikacija će, kako je najavljeno, biti besplatna i dolazi sa novom verzijom teksta koji se zasniva na drevnoj indijskoj filozofiji, za koji se smatra da je napisan pre 2.000 godina.

Aplikacija "Kama Xcitra" će omogućiti parovima da bolje nego ikada istražuju ono što je napisano u knjizi pomoći im da "budu bliže akciji nego ikada pre", saopštili su iz izdavačke kuće koja je uključena u pravljenje ove aplikacije.

"Više od hiljadu godina ljudi su koristil Kamasutru kao vodič i savetnik kako da uživaju u ljubavnom životu, ali neke od komplikovanih poza prikazane u knjizi su ostavljale čitaoce zbunjenim. Sve do sada kada će o njima zbog 3D prrikaza biti otkriveno sve", rekao je direktor kompanije Xcite Books.

"Koristićemo najsavremeniju tehologiju kako bismo parovima pomogli da istraže uzbudljive ljubavne poze dok se zabavljaju", dodao je on.

Ilustracije bi trebalo da se pojavlju iz stranice kao 3D hologrami tačno ispred korisnikovog telefona, a on bi tada mogao da pomera telefon kako bi video prikaz iz svih uglova. Tako bi svaka pozicija trebalo da bude jasnija rešavajući problem dvodimenzinalnog prikaza i zaklonjenosti nekih delova tela na ilustracijama.

Još uvek nije sasvim jasno kako će tvorci ove aplikacije prevazići problem 3D prikaza ilustracija i da li će posegnuti za tehnologijom koju je Nintendo korsitio za svoje 3DS konzole za video igre kod kojih korisnici nisu moralida nose specijalne naočare.

Foto: y Idea go / freedigitalphotos..net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stiže 3D aplikacija za Kamasutru

Izvor: medio.rs, 15.Apr.2013

Nova aplikacija koju osmišljavaju softverske kompanije i izdavači trebalo bi da omogući korisnicima da proučavaju najčuveniju knjigu o umeću ljubavi i erotske poze u trodimenzionalnoj tehnici.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.