Izvor: ITdogadjaji.com, 20.Jun.2012, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Startap radionica #7: User Experience

U subotu 30. juna od 12h – 17h u Privrednoj Komori Beograda će se održati radionica posvećena Korisničkom iskustvu (User experience, UX) u sklopu serije Startap radionica koje pravi organizacija SEE ICT. Startap radionice omogućava podrška Limunda kojima smo na ovom doprinosu razvoju domaće zajednice zahvalni. Ovo izdanje startap radionice realizujemo uz partnerstvo sa Privrednom Komorom Beograda. Detaljnije » Dodaj komentar »

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Povezane vesti

Kupindo obuka za maksimizovanje onlajn prodaje

Izvor: ITdogadjaji.com, 21.Jun.2012, 15:05

Radionica pod nazivom Kako maksimizirati online prodaju će se održati 7. jula 2012. u prostorijama Privredne komore Beograda. Ova obuka je namenjena pre svega malim i srednjim preduzećima ali i svima koji žele da iskoriste Internet kao prodajni kanal za svoje proizvode što im na lak način omogućava...

Nastavak na ITdogadjaji.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.