Sony Project Morpheus

Izvor: ITsvet.com, 19.Mar.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony Project Morpheus

Sony je prikazao prototip ekrana koji se postavlja na glavu ispred očiju za PlayStation 4 igračku konzolu a koji nosi naziv Project Morhepus na 2014 GDC događaju. Prototip uređaja je dizajniran da obezbedi sveobuhvatno iskustvo za igrače projektovanjem slike virtuelne relanosti pred samim očima igrača pri čemu se slika pomera kako igrač okreće svoju glavu. Ovaj prototip je u crnoj i beloj boji sa plavom svetlosti oko okvira. Uređaj će biti integrisan sa PlayStation 4 kamerom, kontrolerom i Move senzorima pokreta i karakteriše ga istovremeno steroskopski zvuk koji će obezbediti bolji utisak igranja igara.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sonyjeva virtuelna realnost za Playstation 4

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 10:34

Japanski elektronski gigant Sony ove nedelje je na godišnjoj konferenciji Game Developers u San Francisku predstavio prototip novog dodatka za konzolu Playstation 4, komplet slušalica integrisanih sa kamerom pomoću kojih će igrači imati još bolji osećaj virtuelne realnosti...Prototip slušalica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.