Sony Cyber-Shot DSC-KW11

Izvor: ITsvet.com, 25.Avg.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony Cyber-Shot DSC-KW11

Sony je proširio opseg svojih cyber shot kompaktnih foto-aparata predstavljanjem odličnog modela za kreiranje auto-portreta odnosno popularnih selfija. Cyber-Shot DSC-KW11 je neobično dizajniran tako da izgleda kao bočica parfema pri čemu je glavni senzor aparata smešten u providnom gornjem delu koji može da se rotira za 180 stepeni, što omogućava da pored selfija možete da snimate i normalne fotografije. Ovaj model koristi 19.2MP senzor koji se nalazi iza F2.0 21mm sočiva širokog ugla. Kako se navodi u izveštajima aparat takođe uključuje blic čija sekcija je ukrašena Swarovsky kristalima što dodatno unapređuje izgled ovog aparata i daje mu dozu glamura.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Leica M-P 24MP aparat

Izvor: ITsvet.com, 25.Avg.2014

Proizvođač premium aparata Leica je obelodanio unapređenu verziju svog Leica M rangefinder modela. Leica M-P poseduje full frame 24MP CMOS senzor koji je upotpunjen 2GB memorijskim bufeorm koji je dvostruko većeg opsega od Leica M verzije čime mu se omogućava da bude dvostruuko brži, ali istovremeno...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.