Sniženje cene za Xbox One

Izvor: ITsvet.com, 25.Feb.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sniženje cene za Xbox One

Xbox One će uskoro dobiti novu nižu cenu za tržište Velike Britanije. Nova očekivana prodajna cena će biti aktuelna od 28. februara. Microsoft je takođe potvrdio da će se nova cena primenjivati na Titanfall paket koi je takođe najavljen ovih dana. Cena konzole na tržištu Velike Britanije će biti 399.99 funti. Na pitanje da liće ovo smanjenje cene da važi za ostala tržišta predstavnici Microsofta su naglasili da to neće biti slučaj, odnosno da je sniženje cena samo za Britaniju. Od 14. marta za kupce konzole u Britaniji dostupan će biti paket koji pred konzole uključuje i Titanfall igru po istoj ceni.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđen Xbox One Titanfall paket

Izvor: ITsvet.com, 26.Feb.2014, 12:30

Pre nekoliko nedelja se pojavila informacija da bi Microsoft mogao da izda Xbox One Titanfall paket sa ciljem proslave izdanja kako je navedeno najveće igre na mladoj Xbox One platformi. Microsoft je ovu vest potvrdio pri čemu je potvrđeno da će ograničena edicija Titanfall Xbox One da bude dostupan...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.