Skyrim PC update donosi Legendary težinu

Izvor: ITsvet.com, 06.Mar.2013, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skyrim PC update donosi Legendary težinu

Kompanija Bethesda je izdala update za PC verziju Th Elder Scrolls: Skyrim igru koja dodaje novi Legendary nivo težine i povećava maksimalni broj nivoa u okviru igre. Update 1.9 bi trebalo da postane dostupan za konzole negde kasnije ovog meseca. PC Skyrim igrači se mogu odlučiti za 1.9 beta izdanje odabirom beta taba iz menija za Steam menija i odabirom. Bethesda je upozorila igrače da budu sigurni da su izvršili backup svojih sačuvanih igara ili da budu veoma oprezni da ne ponište sačuvane igre. Oni koji se odluče da ne koriste beta verziju će svoje sačuvane igre sačuvati netaknutim i funkcionalne sa svojom trenutnom Skyrim 1.8 verzijom.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Elder Scrolls Online beta kreće ovog meseca

Izvor: ITsvet.com, 07.Mar.2013, 11:31

Beta period za igre Elder scrolls Online će početi krajem meseca marta najavila je kompanija Bethesda. Oni koji su izabrani da isprobaju ovu masovnu multiplayer igru koja je predviđena za ovu godinu će biti obavešteni putem elektronske pošte. Igrači će morati da preuzmu klijent koji će biti...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.