Skype za iOS

Izvor: ITsvet.com, 02.Okt.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skype za iOS

Skype za iOS nedavno je unapređen i tom prilikom su dodate nove karakteristike koje imaju za cilj da unaprede iskustvo korišćenja ovog programa, ali su dodate i neke karakteristike koje neće imati pozitivan uticaj na to iskustvo korišćenja kao i zakrpa koja će korisnicima pomoći da zaobiđu izlaganje uređaja štetnom kodu. Najvažnije karakteristike koje su dodate novoj verziji Skype-a jesu anti-shake tehnologija i podrška za Bluetooth. Anti-shake je upravo ono što mu sam naziv kaže i obezbeđuje jasniji video prilikom razgovora preko iPhone ili iPad uređaja, dok je odluka da se obezbedi Bluetooth podrška donešena nakon velikog zahteva od strane korisnika.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Ultrabook će usporiti iPad i sačuvati PC

Izvor: ITsvet.com, 03.Okt.2011, 09:50

Potpredsednik kompanije Acer, Scott Lin, nedavno je izjavio da će Intel MacBook Air bazirani ultrabook koncept pomoći u spašavanju PC industrije. Tablet računari kao što su iPad veoma su popularni zbog toga što su lagani, tanki i poseduju odličnu bateriju i fokusirani su na zabavu. Scott Lin se...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.