Shadow Of The Tomb Raider - prvi detalji

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Shadow Of The Tomb Raider - prvi detalji

Prošle godine je jedan putnik metroa otkrio da se radi na novoj Tomb Raider igri, koja se zove Shadow of the Tomb Raider.

Nedavno je studio Takeoff Creative, čija je specijalnost kreiranje promotivnog materijala za video igre, otkrio sliku koja prikazuje logo igre i konceptualnu umetnost.

Ovime je potvrđen naziv igre, ali su prikazani i detalji, koji potvrđuju da nas očekuje klasična Tomb Raider avantura. Pored fotografije se nalazi i izjava Takeoff studija: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Kroz skice smo istraživali različite koncepte za Shadow of the Tomb Raider logo i konceptualnu umetnost. Ovo predstavlja osnovu potporu igre, kao inspiraciju za što bolje prikazivanje brenda".

I dalje čekamo da kompanija Square Enix zvanično objavi igru, koja se nažalost nije pojavila na E3 sajmu.

Postoje glasine da će Shadow of the Tomb Raider izaći početkom 2018. godine, i da će se podudarati sa novim Tomb Raider filmom.

Izvor: Play.co.rs

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.