SAP HANA CRM platforma

Izvor: ITsvet.com, 16.Nov.2012, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAP HANA CRM platforma

SAP vezuje HANA memorijsku bazu podataka za njihov CRM softver i druge aplikacije, kreirajući paket koji će organizacijama omogućiti da u potpunosti izmene način na koji vrše interakciju sa svojim klijentima. Nova platforma nosi oznaku SAP 360 Customer koja će obezbediti transakciju, tekstualnu i analitičku obradu u okviru jedne platforme, tvrdi Vishal Sikka, izvršni član odbora i šef tehnološkog odeljenja. HANA paket za podršku koji će biti uskoro najavljen će obezbediti integrisane aplikacione servise i druge ključne mogućnosti.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Internet Download Manager 6.12

Izvor: ITsvet.com, 16.Nov.2012

Internet Download Manager, IDM, je alat za povećanje brzine preuzimanja podataka i do pet puta, dok će sistem za oporavak omogućiti nastavak preuzimanja koje je prekinuto usled gubitka konekcije, mrežnih problema, gašenja računara ili iznenadnog nestanka električne energije. Najnovije izdanje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.