Roccat Lua miš

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roccat Lua miš

Nemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom računarskih periferija Roccat je predstavila na Computex događaju svoj Lua igrački miš. Lua je miš koji karakteriše klasičan dizajn sa tri tastera, ali koji poseduje napredne igračke karakteristike koje će učiniti ugodnim svakodnevno igranje. Osnovni element ovog miša je napredni Pro Optic R2 senzor koji karakteriše sedam DPI opcija – 250, 500, 1000, 1250, 1500, 1750 i 2000, tako da igrači mogu da odaberu onu brzinu koja se poklapa sa njihovim stilom. Ovaj miš takođe poseduje posvećeni DPI taster koji omogućava igračima da menjaju brzine DPI u toku same igre.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

SteelSeries Sensei Major League Gaming

Izvor: ITsvet.com, 06.Jun.2012, 09:00

Kompanija Steel Series, proizvođač periferija vrhunskog kvaliteta i partner Major League Gaming (MLG), najveće na svetu kompetetivne lige video igara je predstavila Steel Series Sensei MLG Edition igrački miš. Ovaj miš donosi kompetetivnim igračima najbolji u klasi hardver kao i kolor dizajn i...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.