Red Dead Redemption 2 definitivno kaska ka PC-ju?

Izvor: B92, 08.Jul.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red Dead Redemption 2 definitivno "kaska" ka PC-ju?

Od kada je izašao prošle jeseni, za Red Dead Redemption 2 gotovo svakih mesec dana "iskoči" po koji novi trag da će igra stići i na računare.

Nekada to bude lažna galama, a nekada konkretni trag, bilo da je u pitanju greška nekog od zaposlenih, bilo zaostali tragovi u nekim kodovima.

Ovoga puta u pitanju je opcija broj 2, odnosno tragovi u kodovima, i to u kodu Social Club platforme, koji predstavlja Rockstar onlajn funkcionalnost.

Naime, jedan korisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Twittera je otkrio liniju teksta koja kaže "RDR2_PC_Accomplishments".

Ta linija se nalazi odmah pored "RDR2_PS4_Trophies", što jasno aludira na to da je tu ostavljena kada jednoga dođe i PC verzija igre.

Liniju možete videti u tvitu, a možete je i sami pronaći na sajtu Social Cluba, samo pretražite Source Code.

Dakle, PC verzija stiže, pitanje je samo – kada?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.