Razer Blade stiže za praznike

Izvor: ITsvet.com, 12.Dec.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razer Blade stiže za praznike

Razer Blade igrački notebook kompanije Razer odlikuje atraktivni dizajn, a prema nedavno objavljenim zvaničnim informacijama ovaj model će se na tržištu pojaviti u vreme božićnih i novogodišnjih praznika, uprkos tome što se to nije očekivalo. Izvršni direktor kompanije Razer, Ming-Liang Tag, naglašava da je u pitanju na svetu prvi istinski igrački laptop koji će uskoro biti dostupan za prednaručivanje. On navodi da se ovaj model neće prodavati po povoljnoj ceni, već da će svi zainteresovani za njega morati da izdvoje $2.800, kao i da će njegove specifikacije biti blago izmenjene u odnosu na prethodno najavljenu verziju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Razer Blade stiže za praznike

Izvor: LaptopSvet.com, 13.Dec.2011, 12:41

Razer Blade igrački notebook kompanije Razer odlikuje atraktivni dizajn, a prema nedavno objavljenim zvaničnim informacijama ovaj model će se na tržištu pojaviti u vreme božićnih i novogodišnjih praznika, uprkos tome što se to nije očekivalo. Izvršni direktor kompanije Razer, Ming-Liang Tag,...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.