Prodato 77 miliona Xbox-a 360

Izvor: ITsvet.com, 22.Apr.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodato 77 miliona Xbox-a 360

Kompanija Microsoft je prodala 1.3 miliona Xbox 360 uređaja u protekla tri meseca, što je pomoglo da se ukupan broj prodatih igračkih konzola poveća na 77.2 miliona jedinica širom sveta od novembra 2005. godine, kada se konzola prvi put pojavila na tržištu. Tokom drugog kvartala prodato je 1.3 miliona konzola, što predstavlja povećanje od 9 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Microsoft je ove rezultate objavio u okviru najnovijeg finansijskog izveštaja za period od tri meseca koji se završio 31. marta. Istom prilikom je naglašeno da je Xbox Live ima više od 46 miliona članova, što je za 18 odsto više u odnosu na prethodnu godinu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Apple odlaže iPhone 5S zbog lošeg kvartala?

Izvor: Mondo, 22.Apr.2013

Analitičari nekoliko kompanija, među kojima su najglasniji oni iz Citibank kompanije, najavljuju pad prihoda Applea i odlaganje novih modela...Prema analitičarima Apple će protekli kvartal završiti sa padom neto prihoda od oko 18 odsto, dok će istovremeno zabeležiti ukupni rast od oko osam odsto....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.