Prezentacija hi-fi opreme

Izvor: B92, 04.Mar.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija hi-fi opreme

U subotu 7. marta, beogradska kompanija One Hi-Fi organizuje prezentaciju dela opreme iz svoje ponude.



Ova kompanija domaćim ljubiteljima vrhunske audio opreme nudi opremu kompanija YBA, Air Tight, Stereovox i Pro AC, da pomenemo neke. U subotu će u hotelu Holiday Inn svim posetiocima omogućiti da se sretnu sa zvučnicima Harbeth, pojačalima Lavardin, gramofonima DPS, i ručicama za gramofone Naim Aro i Triplaner.

U posebno pripremljenom ambijentu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ova hi-fi oprema će svima koji dođi pružiti ugođaj kvalitetnog zvuka nastalog primenom filozofije "sve ili ništa", a specijalni gost prezentacije biće Wili Bauer, konstruktor DPS gramofona. Prezentacija će trajati od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.