Pala odluka: Definitivno zabranili Trampa

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 14:32

Pala odluka: Definitivno zabranili Trampa

Popularna streaming platforma, Twitch, zabranila je nalog bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa "na neodređeno vreme".

Twitch je, 8. januara, već objavio kako je na snazi privremena suspenzija Trampovog naloga, ali su sada objavili da je zabrana definitivna i trajna.

"Na neodređeno vreme smo suspendovali kanal Donalda Trampa, zbog rizika od podsticanja nasilja. Njegove izjave i dalje se tumače kao poziv na nasilne akcije, pa smo ovo uradili kako bismo sprečili potencijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štetu po čitavu zjednicu", rekli su iz Twitch platforme za IGN.

Oni su dodali i kako će biti "revidirana" politika koja se tiče zabrane naloga i kako "neće dozvoljavati nikakvo podsticanje nasilja niti širenje govora mržnje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.