PS4, Xbox 720 igre će koštati $70

Izvor: ITsvet.com, 13.Mar.2013, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS4, Xbox 720 igre će koštati $70

PlayStation 4 i Xbox 720 igre će verovatno koštati $70, navodi analitičar kompanije Wedbush Securities Michale Patcher. To je uvećanje cene od $10 u odnosu na trenutnu cenu igara koje se prodaju za PS3 i Xbox 360 konzole i nikako nije u skladu sa ranijim najavama. Prošlog meseca, izvršni direktor kompanije SCEA Jack Tretton je rekao da PlayStation 4 naslovi će koštati maksimalno $60 i tako okončao ranije spekulacije da bi cena ovih naslova mogla da bude za $10 viša nego cena PS3 naslova. Sada se priča ponovo aktuelizuje. Microsoft tek treba da najavi svoju konzolu naredne generacije, dok je Sony to učinio nedavno, ali nijedna kompanija ne pominje cene igara.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Dishonored Knife of Dunwall DLC izlazi 16. aprila

Izvor: Playsomnia.com, 13.Mar.2013

Bethesda je otkrila datum izlaska DLC-a za Dishonored pod nazivom Knife of Dunwall. Ovaj DLC će se pojaviti za Xbox 360 i PC 16. aprila a 17. za PS3. Cena je 10 eura odnosno 800 Microsoft poena. Priča će vam dati priliku da igrate misterioznog ubicu Daud-a, koji je izveo atentat na imperatorku na...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.