POSLEDNJI POZDRAV: Mikrosoft uklanja VERNOG prijatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI POZDRAV: Mikrosoft uklanja VERNOG prijatelja

Pogođena su samo neka tržišta...

Mikrosoft je objavio da će izbaciti "Cortana" aplikacija za iOS i Andorid, uključujući i Kortanu u okviru Mikrosoft launchera. To će se desiti na početku sledeće godine na nekim tržištima. Još nije najjasnije koja su tržišta u pitanju, međutim ono što sigurno jeste je da je ovo početak uklanjaja Kortane u potpunosti kao deafault digitalnog asistenta za svakoga i inkorporiranje u Mikrosoft 365 ekosistem kao ličnog pomagala u poslu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U svrhu ažuriranja u unapređivanja svojih biznis alata, Mikrosoft kreće sa strategijom ubacivanja Kortane u okviru svojih alata Outlook, Teams i drugih.

Kortana aplikacija bi trebalo da prestane da radi 31. januara 2021. godine na mobilnim uređajima, međutim Kortana na računaru ne samo da neće prestati da radi, nego će dobiti i ažuriranje sa novim update-om Windows-a 10 20H1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.