Otkrivene specifikacije LG G4 Pro telefona

Izvor: B92, 30.Sep.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivene specifikacije LG G4 Pro telefona

LG je predstavio LG G4 telefon još ranije ove godine, ali nas sada očekuje i njegova Pro varijanta

Iako i dalje ne znamo kada će on biti zvanično predstavljen (spominje se čak i 1. oktobar), telefon je prošao kroz GFXBench bazu podataka i tako su nam otkrivene neke specifikacije. Pre svega treba istaći da će Pro verijanta doneti povećanje displeja sa 5,5 na 5,7 inča a rezolucija će biti quad-HD.

Takođe će biti povećana i količina RAM memorije sa 3 na 4 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << GB RAM-a dok će interna memorija biti 64 GB. Snapdragon 808 SoC će ostati kao i kod prošlog modela verovatno kako bi se izbegli problemi sa pregrevanjem koje ima Snapdragon 810. Očekuje nas i gotovo identična kamera sa 15 megapiksela pozadi i 5 megapiksela sa prednje strane.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otkrivene specifikacije LG G4 Pro telefona

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2015

LG je predstavio LG G4 telefon još ranije ove godine, ali nas sada očekuje i njegova Pro varijanta..Iako i dalje ne znamo kada će on biti zvanično predstavljen (spominje se čak i 1. oktobar), telefon je prošao kroz GFXBench bazu podataka i tako su nam otkrivene neke specifikacije. Pre svega treba...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.